result

ok , result aku memang elok . terlebih elok kut . boleh apply sekolah macam macam . hampa sedaq dak lagi aku perli ni ? tak payah la tau kut result aku cmna . kalau nak tau sangat mai la tanya depan depan . tak dak pasai aku nak biaq result aku terpampang kat blog ni . tapi ok laa , sebab pikiaq pikiaq balik exam tahun ni mana penah dapat A pun . aku tak pandai macam hampa . and aku tersangatlah bersyukur sebab tak dak fail . agak sedih la kut , sebab aku harap dapat jadi macam kak aku . memang sah dia sorang saja pandai . tahun depan aku pulun lain , hampa doa la bagi aku berubah . kalau next year memang tak boleh berubah , next next year hampa bagi aku penampaq boleh dak ? bagi aku sedaq sikit . rindu nak nangis macam dapat result upsr dulu :(



curently mood : maluu . kawan sekolah rendah aku pandai . banyak dapat 8A . congrats untuk hampa .