SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
*act nak tunjuk rambut baru hehe sumpah pelik

first day raya
tahun ni aku lebih bersemangat sbb first time family aku cukup semua . bangun pukui 5 then terus pi makan ketupat hehe lapaq punya pasai . dah la first time aku smngt nakpi semayang raya wuhuu . awai tu aku takmau pi last pi juga sbb takmau duk sorang kat rumah balik tu tgkap gambaq . then balik penang raya kat sana mcm biasa boringgggg . nasib tahun ni abah bagi balik rumah awai


nahh ambik , gila semangat budak ni

akhirnya , dpt juga raya kat malaysiaa kann

ada juga gambaq dgn abg aku , dia ni payah gila nak senyum


tahun ni ada org bru juga , abg ipar aku
tahun dpn boleh raya dgn baby baru pula kut noh ?


second day
baru awai pagi aku dah pi open house rumah merah duk sana aku tolong okayyyyy bukan pi makan saja . tapi first sampai rumah dia merah dah bagi aku makan nasi impit sedap gilaaa . petang tu pula pi open house rumah aliaa huaa lama tak jumpa . ingatkan boleh jumpa pykah tenguk dia tak mai duk sana makan laksaa . lepastu balik rumah merah , makan laksa lagi yg merah duk tunggu geng tu mai depa stai cakap keling last sekali tak makan pun ada kess sikit

third day
raya kat sp . rumah boyprenn kawan anah aku buat open house makan laksa lagii dgn sate aumm . duk kat sana depa plan mcm mcm nakpi karoake la photoshoot la apa la last last sekali terlepas pi kat queensbay teruss . pi sana tak shopping pun duit tak bawak , keja duk melahap ja . makan takoa haram tak sedap haha lidah aku bukan boleh mknn jepun ni . then makan kat kenny rogers pula . mlm tu baru balik dah sampai makan soto pula . yg penting duit raya dpt juga

raya keempat
ptg tu ada open house rumah lala . mmg konfirm dah tak boleh pi tapi depa gagah juga nak mai ambik aku takpaa la duk sana makan spagheti hoho mengidam lama dah . nak bagitau ni , duit raya dapattt

raya kelima
keja duk rumah , makan , online , main angry bird dannn menghitung saat saat kena pi sekolah . hw tak sentuh lagi serious ni tak ingat lansung ada hw apa




*tahun ni special sikit , kak kak aku abang ipar sekali dgn aku raya pakai seliper saja :D