tudiaa , dah boleh berhabuk kut noh blog ni .

for now , memang aku tak online fb , blog apa apa saja lah . kesibukan semakin bertambah . fikiran pun makin semak disebabkan dunia form 4 ni . lani hobby aku suka buat homework bagi perabih tak tangguh tangguh dah . well , hebat dak ? lerr , hat ni pun hang pulun nak habaq una oii . baru bulan 1 mau tak rajin tenguk la dalam bulan 5 nanti , tobat direct kena dengan cikgu *tabiat biasa tiap tiap tahun .

kalau ada story apa apa ''hot stuff'' la katakan , aku update lain . eh lupa nak bagitau , kalau aku online facebook pun tak payah la teguq aku , sebab aku memang malas dah nak layan if aku rajin nasib hampa la . bye