sajaa

syiok berwebcam dengan hang

syiok duk tenguk hang nyanyi

syiok duk usha time hang buat muka comei

syiok tenguk hang duk tak diam

syiok tenguk hang duk qenyih qenyih

syiok time hang kata nak simpan rambut macam noh , tuih

HAHA


nak tau aku webcam dengan sapa ? pikiaq la sendiri . tapi kan yang tak syiok hang mintak couple time ni juga . dah elok elok aku jadi adik hang buat macam ni pula . tak suka la orang mintak couple , part nak reject tu , kesian . tapi aku reject juga . sebab aku bahagia kita macam ni . lagi pun aku sayang hang la weyy sebagai ...................................... aku pun tak tau nak kata sebagai pa . haha . tapi tak lebih lebih la sayang tu . lupa nak print screan time webcam tadi , rugi !









pukui 5.13 am