today orang tuuu punya birthday . 11.30 fon dah ready kat tangan , tak sabar menunggu ni muhehehe buat macam birthday aku pula . then otp dengan birthday girl tak lama sangat kut . first aku call dia dulu then dia kata nak call balik oooo okay baru ingat ada call free . pandai kan aku boleh lupa pula mybe semak kepala duk kalut buat hw akaun yg tersangat la sikit -__________- dia pun ada ehemmm nak call juga kan kan ? *saja nak perangat hang weii

HAPPY BIRTHDAY ONIE






k bye nak kena sambung buat akaun balik , gembiranyaaa