harini ada larian 1 malaysia . macam best tapi aku pun tak sure sbb pa takpi . lagipun smlm aku duk syiok syiok tidoq since pukui 6 ptg sampai pagi ni . okay mana lama pun . abah tanya nakpi sekolah dak aku cakap takmau then sambung tidoo ZZzzzz

pagi ni macam biasa online tenguk ramai gak yg takpi sekolah . hell-o sabtu okay hari orang duk goyang kaki kat rumah . btw teringat kat abah aku , dia cakap maa nakpi beli seluaq track sbb semangat nak berlari muahahaha . pagi sampai ke ptg aku duk layan cita jepun then rasa lapaq cari makanan kat dapur tadakpa last sekali aku goreng nugget , haha . first time okay sbb aku terlalu pemalas nak buat benda yg berkaitan dgn memasak

online sat then taktau nak buat pa bukak friends requests . aku app bila ada mood . ni la sbb aku malas nak app orang

takdan berapa minit aku app dia hantaq im lagutu =='

kata melawak , boleh tya lagi . macam ha ha haremm

bukak fb dia terus unfriend . bodo weii hang sapa nak mintak kapel dah la aku stai payah nak suka kat orang , ni hang lagi la _|_ aku offline terus im sambung tenguk cita jepun balik :D