yess , tau juga benda yang betui yg paling best sekali aku kena tipu untuk berjuta kalinya .

ok maybe terlalu banyak post aku pasai sedih sayu sadis semua ada . senang cita nak bagi hampa paham aku sayang orang yang tak sepatunya even kami memang tadak apa apa 'relationship' tapi still sayang dia macam bodo . ok paham sendiri . lani malas dah nak ambik tau pasai dia satgi takut aku duk kacau dia pula maklumlah orang punya kan . nvm kawan tetap kawan :D

lek una lek hat tu pun nak buat teruk lerr