tak suka la bila perangai aku yang dulu mai balik . lani ingat oke dah . aku start duk meroyan sorang sorang . dulu keja nak teriak then start pi langkawi dah ok , sekarang jadi pelik balik . sat sat nak teriak then oke balik dah happy teriak balik gila kut . dah la harini plan nakpi tenguk band competition dah sampai rumah rehat sat sampai tertidoq last sekali takpi terus sebab dah lambat . harini pula mood gila tak betui , dengan homework bertimbun dengan posa dengan perasaan yg cemburu*hegeh perempuan ni . 5 hari dah duk teriak pagi petang malam . mai bunuh aku la senang , sapa tahan -_________- takpa la aku rasa sorang pun tak kan paham entry aku kali ni , k la bye .



*aku rasa sebab terlalu lapaq kut tu yg jadi laguni