pinjam sat naih aenn . haha . ok memang la sedih tapi aku takpaham kalau statement 'akan happy kalau orang yg kita sayang happy' padahai dgn orang lain . orang kata apa tah , haa 'cinta itu buta' ekk ? aku rasa macam bodo ja kalau jadi mcm tu mestila sedih plus meluat tenguk dia dgn orang lain . sebab aku dah penah rasa tu yg terover . btw aku muda lagi tak main la cinta cinta ni sayang suka ja -________________-

awat lani semua jadi kelam kabut . dah taktau la aku suka sapa minat sapa sayang sapa . brrrrrrrrr

muka dah hitam melegam burn yg payah nak hilang jerawat makin banyak , depressed okay . haha

seriously tak boleh nak sayang hang balik dah , sapa suruh hang tinggai aku dulu padan la hang . aku nak orang lain tapi tak dapat , maybe

dah rimas serabut tension cemuih semua ada dgn hidup aku lani . awat jadi laguni taktau . dah la sorang sorang tinggai aku lepasni turn abang aku pula hujung taun nak kawen dah tobat tak duk umah ni pa . lagi la aku tak suka duk rumah balik balik buat natang yg sama tadak orang nak sembang nak melawak :( kalau boleh nak duk umah kak aku ada orang orang sporting plus higaq . sekolah punya pasai tahan ja la

sekolah best sebab boleh sembang dgn kawan boring bila kena belajaq . rumah best sebab boleh online tenguk tb goyang kaki jadi tak best bila rasa sunyi . haeh apa nak jadi una oii bukan impian hang nak duk jauh drpda rumah study oversea mcm anah ka ? sat , silap act impian family aku . depa pikiaq otak aku macam anah aku kut . aku just takmau duk rumah









dah boleh jadi karangan post kali ni nasib tak buat perenggan ja . setiap ni cerita yg berlainan orang pun lain lain . bye nakpi menjalani rutin harian yg tersangat menarik