aneh , pelik dan menyakitkan hati

err , semalam pening pala gila kot . sumpah pala otak rasa nak pecah tapi gagah gak dokk online . tapa la , tetiba ada org call pulak . aku pula TERangkat , cakap saja lah . then dia cakap nie sapa . ehh , dia yg call aku boleh tanya pulak aku sapa . pelik ==' . lepaih tu dia hantaq mesej pula . H : org tuh , A : aku

h : erkk. ni spa? tgok2 ada save nma una dlm fown ni. huh
a : heh , nie sapa ? * aku stai tanya balek
h : H.S . ni una mana? then cena num you blh ada dlm fown i? huh
a : loh , biaq betoi . ntah , ttau na abq una mana
h : betoi lah. huh. una mana? takan tetaw nk gtw pulak.
a : .........................................
h : .........................................

heh , awat aku cita sekeqat keqat pulak nie ? haha . mboeh , hampa tau yg tuu dah lah . tak boleh tau lebih lebih , privacy punya . haha . tapi kan , time dia kata dia S.H , aku tercengang sat . haala , aku minat dia kot dulu . sampai la nie aku dok pkiaq pasai tuu . sebap aku rasa tak logik kot tetiba jah number aku boleh tersesat dalam fon dia . tapi mana nak tau kan , kot kot ada org nak pekena . btw , sorey noh tak boleh habaq nama penuh dia .

haa , kan semalam aku pening pala tahap gaban dah sampai tak boleh na tidoq , text la dia . tunggu punya tunggu , tapi dia tak reply gak . malam tuh baru aku sedaq dia dah berubah :(

nie lagi satu kejadian aneh semalam . ada org silap hantaq mesej . yang peliknya dia nie bapa kali dah silap hantaq mesej dgn call aku . padahai aku habaq dah silap number . yang syioknya mesej yang dia silap send tuh qeja dok maki hamun . tapi aku cuma reply "silap send kah ?'' baek dak ? haha . aku pun tak tau lah mcm mana aku boleh jadi penyabaq malam tuh . then dia duk soe soe apa ntah . biaq ja lah . aku pun tak tau jantina dia apa . haha



kesimpulanya*cewah , konon nak kata terer bm lah nie , padahai hampehh . dokk , aku heqan jah , number aku nie selalu jadi sasaran silap number kah . ataupun number aku terlalu cantik sebap tuu org duk tertekan number aku . haa , dah la makin panjang aku cita makin banyak aku meqapu .